7362 2020

post@businessaabenraa.com

Casebank

Hvert år yder vi hjælp og sparring til hundredvis af virksomheder og iværksættere i Aabenraa Kommune. Vi har samlet et udpluk af de virksomheder og iværksættere i en casebank, så du kan se hvordan vi har hjulpet dem med at nå deres mål og udfordringer – og måske få inspiration til, hvordan vi også kan hjælpe dig og din virksomhed. 

Frisk Bryg i Aabenraa

Frisk Bryg i Aabenraa

Netværk og nye forretningsmuligheder. Det er overskriften på det, den lokale ølproducent, Frisk Bryg, fik ud af at være med i et nyt udviklingsforløb for fødevareproducenter, som bl.a. Business Aabenraa står bag.

læs mere
Psykoterapeut Dorte Toft i Stubbæk

Psykoterapeut Dorte Toft i Stubbæk

I 2023 satsede Dorte hele butikken og sprang ud som selvstændig psykoterapeut på fuld tid. Men vejen derhen har ikke været let. Det har krævet et grundigt forarbejde, både fagligt og personligt.

læs mere
Kvik-Flyt i Aabenraa

Kvik-Flyt i Aabenraa

Det er snart slut med manuelle indtastninger i word-dokumenter og excelark i Kvik-Flyt i Aabenraa, der yder flytteservice for private og erhverv. Med økonomisk støtte fra puljen SMV:Digital er Kvik-Flyt snart klar til at sætte strøm til et helt nyt digitalt set-up, der skal automatisere alle virksomhedens interne processer. Målet er mindre kontortid og flere nye forretningsmuligheder.

læs mere
Blomst & Bolig i Padborg

Blomst & Bolig i Padborg

Corona, inflation, tårnhøje gas- og elpriser og en stigende konkurrence fra webshophandel. Detailbranchen har haft meget at kæmpe med de seneste år. Men i Padborg står butiksejer af Blomst & Bolig, Pernille Hansen urokkelig i stormen af kriser, og tryller udfordringer om til nye forretningseventyr.

læs mere