Kan du se dig selv stortrives på et kontor, hvor opgaverne er alsidige, beslutningsvejene er simple og der er højt til loftet?

Så er du måske vores nye kollega.

Som kommunikationsmedarbejder hos Business Aabenraa bliver du en del af et sekretariat, hvor du har en alsidig opgaveportefølje, men hvor din passion for kommunikation i skrift og tale, tekstforfatning og digital kommunikation med fokus på værdiskabelse, er gennemgående.

Opgaver
Din arbejdsdag foregår på kontoret i Det gamle Rådhus i Aabenraa Midtby. Her inkluderer dine opgaver tekstforfatning, kontakt med både virksomheder og samarbejdspartnere, herunder presse m.fl., indsamling af cases og arbejde med forskellige medieplatforme.

 

Som kommunikations- og marketingsmedarbejder er dine arbejdsområder:

 • Udvikling og efterfølgende drift af kommunikationsprojekter
 • Sociale medier, udsendelse af nyhedsbreve, produktion af indhold samt koordinering af grafisk arbejde til aktuelle platforme
 • Udarbejdelse af pressemeddelelser og håndtering af presseklip
 • Koordinering af annonceringsmateriale
 • Udvælgelse og indarbejdelse af eventuelle platforme og kommunikationssystemer
 • Ansvarlig for at få bedst muligt udbytte af ressourcerne der lægges i de forskellige platforme
 • Tovholder på den digitale kommunikation i samarbejde med Turistforeningen for Aabenraa & Grænselandet

 

Om dig
Vi søger dig, som har erfaring med kommunikations- og marketingsopgaver og som kan løse opgaverne selvstændigt indenfor givne rammer. Du er positivt nysgerrig, lærevillig, løsningsorienteret og åben over for tingene. Du er god til hurtigt at skabe relationer og synes det er spændende at møde alle typer af mennesker og brancher. Du må gerne kunne udfordre os på vores vanetænkning og have interesse og flair for at begå dig på sociale medier.

Du har en stærk team-ånd, hvor du ser kollegaerne og kan give en hånd med, hvor der er brug for hjælp til stort og småt.

 

Dine kompetencer er:

 • Du har praktisk erfaring med at skrive tekster til flere medier og platforme
 • Du kan lide at have dit eget ansvarsområde
 • Du er struktureret og begejstret for kommunikation i skrift og tale
 • Du er imødekommende og professionel i relationen til virksomheder og samarbejdspartnere.
 • Du kan lide både fordybelse og afveksling mellem opgaverne

 


Organisering
Du bliver en del af teamet i Business Aabenraa, hvor vi er 8 personer ansat. Business Aabenraa leverer erhvervsservice til virksomheder i Aabenraa Kommune. Vores hverdag er fyldt med dialog med virksomheder, hvor vores fornemmeste opgave er at levere høj service, der styrker erhvervslivets konkurrenceevne og vækst.

Vi har kort vej fra tanke til handling, et godt fagligt miljø og stærke samarbejdsrelationer, der ikke kun gør det sjovt at gå på arbejde, men at vi også gør en forskel.


Løn- og ansættelsesvilkår
Business Aabenraa har adresse på Det Gamle Rådhus i Aabenraa, Storegade 30, Aabenraa.
Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra din faglige baggrund og kompetencer.
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Gerne pr. 1. april 2023.

 

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Charlotte Hylleberg på tlf. 2070 9291 eller mail cha@businessaabenraa.com.

 

Ansøgning
Ansøgningen sendes til mail: job@businessaabenraa.com. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest.