Nyhed, publiceret den 9. februar 2024

Vil du være med til at styrke Aabenraa Kommunes virksomheder og samtidig hjælpe tilflyttere med jobmuligheder? Business Aabenraa søger en erhvervskonsulent med en baggrund indenfor HR til at løfte et nyt PartnerJob Match-projekt, der matcher nyansattes partnere med relevante jobs i de lokale virksomheder.  

 

Om Jobbet

Som erhvervskonsulent i Business Aabenraa vil dit arbejde primært fokusere på at løfte projektet PartnerJob Match, der har til formål at hjælpe nyansattes partnere med at finde job i Aabenraa Kommune. I tæt samarbejde med Aabenraa Kommunes bosætningsteam bliver du ansvarlig for at matche kvalificerede kandidater med lokale virksomheder. Din opgave er at facilitere møder med kandidater, forstå deres ønsker og matche dem med relevante jobmuligheder. Da PartnerJob Match er under opstart, forventer vi, at du også får tid til at understøtte vores erhvervskonsulenter i dagligdagen og de mange vigtige 1:1 sparringer med kommunens virksomheder.

Jobbet er en deltidsstilling på 25 timer ugentligt.

Om dig

Vi leder efter en erhvervskonsulent, der har forståelse for både forretningsudvikling og mennesker. Du skal være en dygtig teamplayer, brænde for at hjælpe andre og have lysten til at bidrage til virksomheders vækst.

 

Krav og kvalifikationer

  • Vi forestiller os, at du har en baggrund indenfor HR eller rekruttering
  • Du skal være flydende i tysk, da mange tilflyttere er tysktalende
  • Evne til at kontakte og hjælpe virksomheder samt levere individuelle løsninger
  • Godt overblik og evne til at håndtere forskelligartede opgaver
  • Selvstændig, serviceminded og aktiv i teamets opgaver
  • Evne til at tænke nyt og skabe initiativer til gavn for virksomhederne
  • Positiv holdspiller med højt humør
  • Erfaring med erhvervsfremmesystemet og kendskab til det lokale erhvervslandskab ses som en fordel, men ikke et krav

 

Lidt om Business Aabenraa

Business Aabenraa er en selvejende institution, der arbejder for at styrke de lokale virksomheder og bidrage til et sundt erhvervsliv i Aabenraa Kommune. Vores primære opgave er at yde 1:1 sparring med kommunens virksomheder og iværksættere, hvor især erhvervsfremmesystemet bringes i spil. Derudover er vi sekretariat for Aabenraa Erhvervsforening og yder assistance for Dansk Erhverv.

 

Ansættelse

Tiltrædelse: Hurtigst muligt, dog senest 1. maj 2024.

Ansøgningsfrist: Fredag den 15. marts 2024 kl. 12.

Arbejdsplads: Business Aabenraa, Storegade 30, 1. sal, 6200 Aabenraa, med mulighed for hjemmearbejde.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Charlotte Hylleberg på cha@businessaabenraa.dk eller på 7362 2028.

 

Ansøgning

Ansøgningen sendes til mail: job@businessaabenraa.com. Ansættelsessamtaler holdes løbende.