Helle Malene Kjølsen Olsen fratræder sin stilling som direktør for Business Aabenraa, da hun pr. 1. maj 2022 tiltræder en ny stilling som chef for Erhverv & Bæredygtighed i Aabenraa Kommune.

Den nyligt tiltrådte Formand for Business Aabenraa, Anders Tourlin Kolte, udtaler: Vi er naturligvis kede af at miste Helle Malene, men glæder os på hendes vegne over at hun har fået denne mulighed i en nyoprettet stilling ved kommunen. Vi har været utrolig glade for at have Helle Malene som direktør, og Business Aabenraa har udviklet sig meget positivt i den tid Helle Malene har været direktør. Vi går nu i gang med en proces med at finde en ny direktør for Business Aabenraa, og i mellemtiden fortsætter Business Aabenraa naturligvis sit virke som normalt.

Helle Malene Kjølsen Olsen udtaler: Stillingen som chef for Erhverv & Bæredygtighed er en stilling jeg var nødt til at gå efter, da den giver mig mulighed for at arbejde videre med at sikre at Aabenraa Kommune er et attraktivt sted at drive virksomhed. Det har desværre betydet, at jeg har været nødt til at opsige min stilling ved Business Aabenraa. Det er en stilling og en arbejdsplads jeg har været meget glad for, og jeg har haft 5 fantastiske år som direktør. Jeg ved heldigvis at Business Aabenraa er i gode hænder i kraft af alle de dygtige medarbejdere i organisationen.   

 

Kontakt ved spørgsmål:

Formand for Business Aabenraa Anders Tourlin Kolte

Tlf. 26278238