DHL Stafetten er en årlig tilbagevendende begivenhed i Aabenraa. Det er en begivenhed, som virksomheder fra hele Sønderjylland bruger som et personalearrangement eller bare en hyggelig aften sammen med kollegaerne.

Business Aabenraa tilbød i år alle virksomheder i Aabenraa Kommune, som ikke kunne stille hold på fem personer eller nå at være på pladsen til kl. 18.00, at være en del af deres netværkshold.

Business Aabenraa vil gerne bidrage til et stærkt netværk blandt virksomheder i kommunen. Derfor var DHL Stafetten en oplagt mulighed for at tilbyde alle mindre virksomheder i Aabenraa kommune at deltage og dermed skabe nye relationer. Det blev til i alt fire løbehold og et gå-hold.

Aftenen stod på stafetløb eller gåtur og fælles hygge i teltbyen, hvor der var rig mulighed for at netværke med andre virksomheder, kollegaer og deltagere i DHL stafetten. Vejret var fantastisk og stemningen i top og Business Aabenraa ser frem til at gentage succesen til DHL Stafetten næste år – forhåbentlig med endnu flere netværkshold.