I dag starter Johanna Therkelsen Schultz som Business Aabenraas nye elev med speciale i administration. Det er første gang nogensinde, at Business Aabenraa har ansat en elev.

Den 5. september 2023 startede Johanna Therkelsen Schultz som administrativ medhjælper i Business Aabenraa. Men det tog ikke lang tid at opdage 21-årige Johannas potentiale og evner, og derfor fik Johanna tilbudt en elevplads kun få måneder efter, hun var startet – og heldigvis for Business Aabenraa sagde hun ja.

– Fra min første samtale med Johanna vidste jeg, at hun bestod af noget særligt. Vi har aldrig haft elever før, men med Johanna tør vi godt at springe ud i det, og vi glæder os over, at hun har takket ja, fortæller Charlotte Hylleberg, direktør i Business Aabenraa.

Fra i dag, den 1. februar, og frem til den 31. januar 2026 er Johanna elev hos Business Aabenraa med speciale i administration – et bredt felt, hvor Johanna både skal berøre emner lige fra økonomi og personaleadministration til datahåndtering.

– Jeg glæder mig til dette nye kapitel, hvor jeg kan få en masse nye kompetencer, som jeg kan bidrage med her i huset, siger Johanna.

 

Om Johanna Therkelsen Schultz

·       21 år

·       Født og opvokset i Aabenraa

·       Har studeret på IBC, International Business College, i Aabenraa

·       Frivillig i Ullerup Kirke

·       Frivillig håndboldtræner hos Sønderjyske Kidz

·       Elsker at bage i sin fritid