Detaljer
Dato: 30. maj
07.30-09.30
Arrangør
Business Aabenraa
Sted
Folkehjem
Haderslevvej 7
6200 Aabenraa

For alle virksomheder i Aabenraa kommune. Det er gratis at deltage i arrangementet.

Har du styr på de nye regler for tidsregistrering?

Har du overblik over de seneste ændringer i ansættelsesbevisloven? Og hvordan forholder din virksomhed sig til whistleblower-ordningen?

I en verden hvor arbejdsretlige regler konstant ændrer sig, er det afgørende for enhver virksomhed at holde sig ajour. Derfor inviterer vi dig til et morgenmøde, hvor advokat Palle Eskildsen Jensen fra Advodan Sønderjylland vil opdatere dig på de seneste ændringer indenfor ansættelsesret.

Morgenmødet er skræddersyet til HR-professionelle, virksomhedsledere, og alle der håndterer ansættelsesforhold og compliance i virksomheder.

Hvad kan du forvente?

Den ”nye” ansættelsesbevislov
Få klarhed over de seneste ændringer i ansættelsesbevisloven, og hvad det betyder for din virksomhed. Advokat Palle Eskildsen Jensen fra Advodan Sønderjylland gennemgår de vigtigste punkter og sikrer, at du forlader arrangementet med en solid forståelse af, hvordan du overholder de nye krav.

Forstå whistleblowerordning på 15 minutter
Whistleblowerordninger er blevet et hot emne i mange organisationer. Vi diskuterer den nye lovgivning, dens implikationer for din virksomhed, og advokat Palle Eskildsen Jensen giver dig gode idéer til, hvordan du kan implementere effektive systemer til at håndtere indberetninger.

Nye regler om tidsregistrering
Det er nu mere vigtigt end nogensinde at forstå, hvordan din virksomhed kan efterleve de nye regler omkring tidsregistrering. Vi vil dykke ned i de praktiske aspekter af, hvordan du kan indføre og håndtere tidsregistrering på arbejdspladsen.

Stil spørgsmål til eksperten
Afslutningsvis åbner vi op for en Q&A session, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få råd fra advokat Palle Eskildsen Jensen.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig senest tirsdag d. 28. maj kl. 12.