Detaljer
Dato: 01. november
kl.  09.00 – 13.00
Arrangør
Business Aabenraa, Erhvervshus Sydjylland, Sønderborg Vækstråd, Tønder Erhvervsråd, Haderslev Erhvervsråd og CenSec – Center for defence, space & security.
Sted
Vojens Lufthavn
Lilholtvej 8
6500 Vojens

Bliv leverandør til Forsvaret

Det er måske ikke lige Forsvaret, der som det første popper op i din bevidsthed, når du er på udkig efter nye kunder og forretningsmuligheder. Men der er faktisk mange gode grunde til at kigge den vej.

Forsvaret er en (døgnåben) forretning, der har brug for en bred palet af varer og ydelser, som fx kontorartikler, catering, værktøj, reservedele, transportløsninger, IT, energitiltag, arealpleje, bygningsservice og håndværkerydelser. Og chancen for at din virksomhed har noget at byde ind med er stor.

Derfor er du inviteret til “Bliv leverandør til Forsvaret”, hvor du bl.a. kan blive klogere på, hvordan din virksomhed lander en leverandøraftale med det danske forsvar.

Det er gratis at deltage, men husk at tilmelde dig, da der kun er et begrænset antal pladser.

Nærmere program følger.

TILMELD DIG HER

Tilmeldingsfrist: mandag d. 23. oktober kl. 12.00.
Arrangementet er udbudt i samarbejde med Erhvervshus Sydjylland, Sønderborg Vækstråd, Tønder Erhvervsråd, Haderslev Erhvervsråd og CenSec – Center for defence, space & security.