I forbindelse med Apples byggeri af datacenter ved Kassø har du som virksomhed mulighed for at skrive dig op som leverandør til byggeprojektet.

Vil du være leverandør til Applebyggeriet i Aabenraa?

Business Aabenraa samler alle interessetilkendegivelser fra virksomheder, der ønsker at være leverandør på byggeriet af Apple i Kassø. Interessetilkendegivelserne leveres derefter til de ansvarlige for byggeriet af Apple, som vil kontakte de virksomheder, der kan være potentielle leverandører.

Du kan komme i betragtning som leverandør ved at udfylde en formular som Business Aabenraa har oprettet, med det formål at lave en leverandørliste til Apple, når de skal vælge leverandører.

Formularen er på engelsk og skal udfyldes på engelsk, for at vi kan efterkomme Apples ønsker til leverandørlisten. Hvis du bliver kontaktet som leverandør kan du også forvente at skulle forholde dig til kontrakter og kommunikation på engelsk.

Her kan du tilmelde dig leverandørlisten

Download VEJLEDNING til udfyldning af branche

Vi trækker en opdateret liste den første hverdag i måneden. Når du først har udfyldt formularen én gang og givet tilladelse til at vi kontakter dig pr. mail, så sørger vi for at holde dig opdateret med de informationer vi får.

Første etape er skudt igang

I første omgang vil der være en efterspørgsel på overnatning og forplejning til de medarbejdere der skal i gang med at arbejde på projektet. Når vi kommer lidt længere i forløbet vil der være mulighed for at byde ind med ydelser relateret til byggeriet.

Morgenmøde for leverandører til overnatning og forplejning

Business Aabenraa og Aabenraa Kommune vil gerne have oplevelseserhvervet i kommunen inddraget i projektet på lige linje med bygge-anlægs branchen. Derfor afholder vi morgenmøde d. 9. november kl. 8.30-10.00 på Aabenraa Kommune for de virksomheder der vil høre om hvad Apples byggeri kunne give af muligheder.

Arrangementet vil blive offentliggjort i vores arrangementskalender og i den lokale pres

OPDATERING 8. NOVEMBER: Vi oplever at der er problemer med at bruge Internet Explorer som browser. Prøv alternativt Google Chrome eller Mozilla Firefox.

>> Tilmeld dig leverandørlisten
Fornavn
E-mail

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier