Bliv leverandør til Apple – nu også for oplevelseserhvervet

Business Aabenraa samler alle interessetilkendegivelser fra virksomheder, der ønsker at byde ind med opgaver i forbindelse med byggeriet af Apple i Kassø. Vi ønsker at gøre det let at bygge i Aabenraa og samtidig ønsker vi at understøtte den lokale vækst.

Vi har nu udarbejdet to leverandørlister. Den ene liste er målrettet bygge- og anlægsbranchen, der ønsker at være leverandør til byggeriet. Den anden liste er målrettet virksomheder, der leverer services indenfor overnatning og forplejning.

Du kan komme i betragtning som leverandør ved at udfylde den formular der passer til din virksomhed.  Formålet er at lave en leverandørliste til Apple, når de skal vælge leverandører.

Formularen er på engelsk og skal udfyldes på engelsk, for at vi kan efterkomme Apples ønsker til leverandørlisten. Hvis du bliver kontaktet som leverandør kan du også forvente at skulle forholde dig til kontrakter og kommunikation på engelsk.

Vi trækker en opdateret liste den første hverdag i måneden. Interessetilkendegivelserne sendes videre til de ansvarlige for byggeriet af Apple, som vil kontakte de virksomheder, der kan være potentielle leverandører. Der forventes opstart på byggeriet i marts måned.

Når du først har udfyldt formularen én gang og givet tilladelse til at vi kontakter dig pr. mail, så sørger vi for at holde dig opdateret med de informationer vi får.

Leverandør til bygge-anlæg
Leverandør til overnatning, forplejning og fritid

 

Er du i tvivl om, hvorvidt det eksempelvis er muligt at anvende dine bygninger til overnatning, kan du kontakte kommunens erhvervspilot Peter Mumm på telefon 7376 8214 eller mail pmu@aabenraa.dk.

Ønsker du sparring på din forretningsmodel er du også velkommen til at kontakte erhvervskonsulenterne i Business Aabenraa, Michael Dinesen på telefon 2636 9867 og Lisbeth Strange Jensen på telefon 4019 3650.

Fornavn
E-mail

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier

2018-08-01T15:14:07+00:00