Vores digitale kommunikationskonsulent går på barsel i foråret, og vi søger derfor en barselsvikar hos Business Aabenraa.

Stillingsbeskrivelse:

Som digital kommunikationskonsulent hos Business Aabenraa bliver du en del af et team, hvor din vigtigste opgave er, at få kommunikation i alle former, til at ramme de rigtige målgrupper og synliggøre virksomhedernes muligheder indenfor den lokale erhvervsservice. Du vil i høj grad fungere som sparringspartner og ankerperson for dine kolleger, som skal bruge dine kompetencer til at løfte synligheden for deres aktuelle projekter og aktiviteter.

Arbejdsopgaver:

·         Vedligeholdelse af hjemmesiden for Business Aabenraa og Aabenraa Erhvervsforening
·         Planlægge og udsende nyhedsbreve
·         SoMe manager på Business Aabenraas Facebook- og LinkedIn side
·         Koordinering og udarbejdelse af annonceringsmateriale
·         Opdatering af vores bosætningsprodukt, Velkomstpakken – et kuponhæfte for nytilflyttere
·         Interview og filmproduktion til GateDenmark, vores indsatsområde indenfor transport og logistik i kommunen
·         Du vil blive certificeret til at stemple eksportdokumenter, som en del af vores Dansk Erhverv afdeling i Aabenraa
·         Kampagneplanlægning på større arrangementer
·         Ansvarlig for vedligeholdelse af Det digitale Velkomstcenter målrettet besøgende i byen, herunder udarbejdelse af content til vores skærme på turistbureauet i Aabenraa

Personlige krav/ kompetencer

·         Du har en kommunikations- eller markedsføringsmæssig uddannelse
·         Du er opsøgende, imødekommende og professionel i relationen til virksomheder og samarbejdspartnere.
·         Du er en dygtig ordsmed og skal have et minimunkendskab til billedredigering
·         Du har flair for at arbejde med digitale platforme og interesserer dig for digitalisering, automation og online markedsføring.
·         Du kan arbejde etisk forsvarligt med data opsamlet via nyhedsbreve og hjemmeside
·         Du kan arbejde projektorienteret på kommunikationsopgaver og kan ideelt set fungere som projektleder når det kræves af dig.
·         Har du erfaring eller mod på at producere video-content, vil det være et stort plus
·         Det er en fordel at kunne tysk og engelsk.

Organisering

Du bliver en del af teamet i Business Aabenraa, hvor vi er 6 personer ansat. Den lokale erhvervsservice er omdrejningspunktet i Business Aabenraa, hvor vi hver dag går på arbejde for at yde uvildig sparring til de lokale virksomheder med henblik på at styrke deres forretning og konkurrenceevne. Vi har kort vej fra tanke til handling, et godt fagligt miljø og stærke samarbejdsrelationer, der ikke kun gør det sjovt at gå på arbejde, men også at vi hver dag lærer nyt, da ikke to dage er ens.

Løn- og ansættelsesvilkår

Business Aabenraa har adresse på Det gamle Rådhus i Aabenraa, Storegade 30, Aabenraa. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer uden overarbejdstid. Stillingen ønskes besat 1. marts 2019 og løber til 1. april 2020.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Helle Malene Kjølsen Olsen på tlf. 26197 813 eller mail hmo@businessaabenraa.com.

Ansøgning

Ansøgningen sendes til direktør Helle Malene Kjølsen Olsen på mail: hmo@businessaabenraa.com senest den 10. januar 2019.   Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 15. og 16. januar 2019.