Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vil du løbe med til DHL Stafetten Sønderjylland, men kan du ikke samle et hold på 5 mand? Så fortvivl ej – vi finder dine løbekammerater og dit nye netværk.

Business Aabenraa vil gerne bidrage til et stærkt netværk blandt virksomheder i kommunen. Derfor giver vi alle mindre virksomheder i Aabenraa kommune mulighed for at deltage på et DHL netværkshold. Business Aabenraa sørger for at sammensætte både løbe- og gåhold og du skal som virksomhed betale din andel på 300 kr. pr. deltager og ellers bare kridte skoene til en aften i motionens og netværkets tegn.

Aftenen vil stå på stafetløb eller gåtur og fælles hygge i teltbyen, hvor du har mulighed for at netværke med andre virksomheder, kollegaer og deltagere i DHL stafetten. Vi har et telt med borde, hvor vi spiser aftensmad sammen i form af de madkasser og drikkevarer som udleveres.  Dertil vil der være nogle hyggelige indslag i form af lodtrækninger og sjove konkurrencer.

Programmet for aftenen:

Kl. 17.00: Vi mødes ved vores telt (der vil være en pladsanvisning når du ankommer til stadion – find Business Aabenraa)

Kl. 18.00: Løbestafetten starter – løber 1 starter. Se løbe og gå-ruten her

Kl. 18.45: Gå-ruten starter – alle går sammen.  Se løbe og gå-ruten her 

Kl. 21.20: Festlig afslutning med fyrværkeri

Tilmelding

Tilmeldingsfrist: mandag d. 13. august (Bindende tilmelding)

Tilmelding til løbehold her

Tilmelding til gåhold her

Pris: kr. 300,00- inkl. spisning (du modtager en faktura pr mail)

Sted: Aabenraa Stadion

Læs mere om DHL Stafetten Sønderjylland 

OBS! Har du problemer med at nå løbestarten kl. 18.00? Ingen stress – vi sammensætter holdet, så du løber senere. Bare noter i kommentarfeltet, hvornår du kan være på stadion.