Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Er du turismeaktør? Og oplever du, at det kan være vanskeligt at skrue dine tekster sammen, så de fanger læserens interesse – og tiltrækker flere glade og købelystne turister til Sønderjylland?

Vil du også SKRIVE SÅ DET SÆLGER?

På kurset ”Skriv og sælg” får du teknikker og værktøjer til at forvandle tørre fakta til levende tekster, der ikke alene fænger – men også motiverer, engagerer og sælger. Vi stiller skarpt på udvalgte tekster – og ser på, hvad der er godt, og hvor der eventuelt er plads til forbedring. Du bliver også introduceret til en række nye effektive skriveteknikker og virkemidler.
Og så er der naturligvis afsat tid til, at du kan skrive og få sparring på dine egne tekster.

Du kan læse mere og tilmelde dig HER!

OBS: Sidste tilmeldingsfrist er d. 25.11.2019.

Vi glæder os til at se dig!

Vigtig info før du tilmelder dig

Ovenstående workshops er udviklet i samarbejde med Dansk Kyst og Naturturisme. For at kurset er gratis for dig (du betaler blot med din tid) stilles der et par krav til dig som deltager:

1. Din virksomhed skal være en SMV-virksomhed, dvs. have en omsætning under 375 mio. kr. og en balance på under 325 mio. kr.
2. Du skal have direkte salg til turister
3. Du skal have en forretningsplan/vækstplan

Forretningsplanen/vækstplanen skal du sende til Destination Sønderjylland inden kursusopstart. Der er ingen krav til, hvordan den ser ud. Hvis du er i tvivl om planen duer eller ikke ønsker at sende den du har, kan du trykke HER for at udfylde en forretningsplan/vækstplan formular.