Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Salgsprocessen er under stærk forandring, hvilket betyder at man som sælger skal være omstillingsparat og hele tiden sørge for at holde sig opdateret.
På Intenz’ 3 timers inspirationsseminar hører du om disse forandringer og hvordan du som sælger kan udvikle og blive skarpere på dit salg.

Med internettet har dine kunder adgang til uendelige mængder af information om din ydelse – uanset om du sælger til fagfolk eller forbrugere. Gennemsigtigheden er derfor større, og du skal betragte køber som en kvalificeret modspiller, der forventer at blive hørt og mødt, dér hvor kunden er. Tidligere besøgte kunden i gennemsnit en BMW-forhandler 8 gange inden et køb – i dag er det tal reduceret til 1,7 i snit. Det giver dig langt mindre tid med kunden og betyder at den korrekte og skarpe rådgivning er væsentlig i kvalificering af kundens beslutning.

Gamle dyder som økonomisk argumentation, spørgeteknik og indvendingsbehandling er meget relevante – dog på et helt nyt niveau. Fx skal sælgerne være skarpe i at bruge de data og analyser, der er tilgængelige om kundens branche og virksomhed for at kunne give kunden nye indsigter og perspektiver i salgsprocessen.

På seminaret får du svar på:

  • Hvad skal dine sælgere kunne for at klare sig i den digitale tidsalder?
  • Hvad SKAL du som salgsledelse kunne nu og i nær fremtid?
  • Hvordan fordobler I effektiviteten i dialogen med kunderne?
  • Hvordan bygger I en værdiskabende bro mellem salg og marketing?
  • Hvordan skaber du en stærk træningskultur?

Tilmeld dig allerede i dag – begrænset antal pladser.
Det er gratis at deltage.

Tilmelding

Se hele programmet