Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bliv skarp på det nye bygningsreglement og få en dialog om, hvad det i praksis vil betyde i din ansøgning om byggetilladelse til Aabenraa kommune.

Bygningsreglement BR18

Det nye bygningsreglement BR18 trådte i kraft 1. januar 2018. Med fokus på arbejdsudførelsen i en byggevirksomhed gennemgås særligt områder i BR18, der har betydning for såvel nybyggeri, ændret anvendelse, tilbygning, ombygning samt vedligeholdelse og udskiftning.

På mødet orienteres om og gennemgås de bestemmelser i BR18, der har betydning for gennemførelse af byggeopgaver, herunder:

  • kort om Bygningsreglementets struktur og opbygning
  • de administrative bestemmelser som forhåndsdialog, sagsbehandling, stikprøvekontrol mv.
  • en gennemgang af de væsentligste af de 21 emneområder med fokus på kravtekster og de tilhørende vejledninger
  • grundlaget for den byggetekniske sagsbehandling og certificeringsordning, herunder:
    • konstruktiv styrke og stabilitet
    • brand

Aabenraa Kommune deltager i mødet og der vil være mulighed for dialog omkring samarbejdet om ansøgninger til byggetilladdelser.

Målgruppe

Ejere, ledende medarbejdere og andre der beskæftiger sig med det byggetekniske regelsæt og byggeteknik. Eksempelvis arkitekter, ingenører og andre rådgivere, der arbejder med ansøgninger til byggetilladelser.

Tilmeld dig her

Der er plads til 35 deltagere. Tilmelding sker efter først til mølle.

Tilmeldingsfrist: mandag d. 14. januar kl. 10.00.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte Helle Malene K. Olsen fra Business Aabenraa på tlf. 73622028 eller mail hmo@businessaabenraa.com.