Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

På First Mover Morgenmødet d. 23. april fra kl. 9.00-10.30 på Alsion i Sønderborg kan du blive klogere på og få inspiration til, hvordan socialt entreprenørskab kan udvikle innovative løsninger og produkter, der baner vejen for en bæredygtig fremtid.

Lektor Susanne Gretzinger, landdistriktskoordinator Connie Mark Skovbjerg og projektleder Åse Ditlefsen Ferrão ved Sønderborg Kommune sætter på morgenmødet fokus på handlekraften, potentialet og faldgruberne, der opstår, når man arbejder med socialt entreprenørskab.

Invitationen og tilmelding til First Mover morgenmøde d. 23. april 

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Om First Mover

First Mover er morgenmøder, hvor den nyeste viden formidles i et praktisk perspektiv. En forsker fra universitet og fx en erhvervsleder stiller sig op sammen og fortæller om et konkret samarbejde, de har haft – hvilken læring og udbytte, der er udsprunget af samarbejdet. Tilhørerne får ny viden om et aktuelt tema set fra både en forskningsmæssig og praktisk vinkel. Morgenmødet starter med en kop kaffe og rundstykke og varer i 1 ½ time. Efter morgenmødet er der mulighed for at netværke med både de andre deltagere og med oplægsholderne. Temaerne i morgenmøderne spænder bredt – målet er at få viden ud, så den kan bruges!