Detaljer
Dato: 7. maj
17.00-20.30
Arrangør
Business Aabenraa
Sted
Sønderjyllandshallens foyer
H P Hanssens Gade 7
6200 Aabenraa

For alle virksomheder i Aabenraa kommune. Det er gratis at deltage i arrangementet.

Aabenraas Helte 2024 – en fejring af lokalt iværksætteri

Er du klar til en aften, hvor vi hylder mod, innovation og store drømme?

For første gang nogensinde inviterer Business Aabenraa til iværksætterfejring, hvor vi fejrer Aabenraa Kommunes iværksættere – eller Aabenraas helte, som vi kalder dem – der tør tage chancer, skabe ny vækst og udvikling i vores lokalsamfund.

Læs mere om Aabenraas Helte

Tid og sted

Gem datoen. Aabenraas Helte 2024 finder sted tirsdag den 7. maj i Sønderjyllandshallen i Aabenraa kl. 17-20.30. Vi lover dig en aften fuld af inspiration, netværk og fejring af de personer, der gør en forskel i vores samfund.

 

Hvad kan du forvente?

Program:

Kl. 17-18: Netværk og godt til ganen. Start aftenen med lækker mad og drikke fra lokale iværksættere, og netværk med lokale iværksættere og forretningsdrivende.

Kl. 18-18.15: Velkomst. Aabenraa Kommunes borgmester, Jan Riber Jakobsen, byder velkommen og giver et kort indblik i iværksætterudviklingen – lokalt og nationalt.

18.15-19.00: Pitch-konkurrence. Oplev fem nominerede iværksættere kæmpe om at vinde titlen som årets iværksætter, når de præsenterer deres innovative idéer for et lokalt ekspertpanel.

Kl. 19-20: Morten Resens iværksætterrejse: Bliv inspireret af den succesfulde Morten Resen, der deler sin rejse “fra GoMorgen til GoSmart”.

Kl. 20.00: Uddeling af iværksætterpris: Aftenen kulminerer med hyldest og kåring af vinderen af iværksætterprisen; Aabenraas Helte 2024.

Tilmelding

Reservér din plads nu og vær med til at hylde og inspirere iværksætterånden i Aabenraa Kommune.

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 1. maj kl. 24.00.

OBS: Ved udeblivelse opkræves et no-show-fee på 250 kr.

Tilmeld dig her

Vi glæder os til at fejre vores lokale iværksættere sammen med dig.

 

Indtil en virksomhed, der skal vinde årets iværksætterpris

Til iværksætterfejringen skal vi også for første gang uddele en ny iværksætterpris ”Aabenraas Helte 2024” – og du kan være med til at påvirke, hvem der løber med sejren.

Indstil en iværksætter her

Se alle udvælgelseskriterier her