Aabenraakost er navnet på den nye gavekasse, som netop er blevet lanceret. Den nye gavekasse er særlig, da den indeholder specialiteter og delikatesser produceret af lokale ildsjæle fra hele Aabenraa Kommune. Kassen der derfor en rigtig Aabenraa-kasse – derfor også navnet Aabenraakost.

Kassen lanceres som juleudgave, men kassens indhold vil variere efter årstid og dermed vil den være en årstid bestemt gavekasse. Der forhandles dog ikke kun én kasse. Der er blevet udviklet to kasser i forskellige størrelser. Indholdet i kassen kan være chokolade, vin, øl, marmelade, honning, småkager og meget mere – alt sammen produceret af lokale personligheder, der brænder for deres fødevarer.

Et samarbejde mellem Karens Blomster i Tinglev, Klokkeblomsten i Padborg, Krusmølle i Aabenraa, Vin & Gastro i Aabenraa, Fam. Carstensens Tehandel samt Business Aabenraa har resulteret i den nye gavekasse. Gavekassen sætter fokus på de lokale fødevareproducenter i hele Aabenraa Kommune.

Kassen kan købes hos specialhandelsbutikkerne, som har været med i samarbejdet om at konceptudvikle kassen. Flere forhandlere kan dog komme til.

Yderligere informationer kan findes på www.aabenraakost.dk