7362 2020

post@businessaabenraa.com

Arbejdskraft – din virksomhed og dine medarbejdere

Arbejdskraften er din virksomheds vigtigste ressource. Derfor er adgangen til og udviklingen af arbejdskraft også udvalgt som indsatsområde hos Business Aabenraa.

Vores sparring med dig tager afsæt i de behov, din virksomhed står overfor. Fælles for vores erhvervsservice er, at den er gratis, uvildig og fortrolig sparring på det, der matcher dit behov.

 

  • Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere, som vi bringer i spil afhængig af den udfordring, du står med i din virksomhed. Samarbejdspartnere tæller blandt andet det lokale jobcenter, lokale og nationale uddannelsesinstitutioner, fagforeninger og Der findes også en række puljer, som kan søges til kompetenceudvikling af virksomhedens medarbejdere og ledere.

 

  • Vi har også en række lokale aktiviteter og arrangementer, som blandt tæller Karrieremesse Aabenraa, TransportUgen og 9. klasses erhvervspraktik. De er aktiviteter, der alle har til formål at styrke rekrutteringsgrundlaget, så unge under uddannelse får kendskab til de lokale virksomheder og de muligheder, der ligger i at arbejde lokalt.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte Business Aabenraa.

Lisbeth Strange Jensen
Erhvervskonsulent og projektansvarlig
T: +45 7362 2025
M: +45 4019 3650
lsj@businessaabenraa.com