7362 2020

post@businessaabenraa.com

Book os til et møde og få gratis 1-1 sparring

Business Aabenraa tilbyder individuel og gratis en-til-en vejledning til alle, der ønsker at starte virksomhed eller som lige er startet som iværksætter i Aabenraa Kommune.

Inden du kommer til et møde med os anbefaler vi, at du udfylder en mini-forretningsplan og sender den til Michael Dinesen på md@businessaabenraa.com.

Download din mini-forretningsplan skabelon her

Mini-forretningsplanen giver os et indtryk af dig og din virksomhed eller din idé samt mulighed for at forberede os til det første møde. Med planen i hånden kan vi give dig den bedst mulige vejledning, hvor vi tager udgangspunkt i dine behov, dit koncept og din forretningsplan.

Vores konsulenter er certificeret i VækstHjulet. Det sikrer at vi kommer 360 grader rundt om din virksomhed med særlig fokus på forretningskoncept, kunderelationer, organisation, og virksomhedsdrift.

Links til nyttige skabeloner

Sådan laver du en forretningsplan

Ved at lave en forretningsplan tvinger du dig selv til at få et overblik og overveje nogle punkter, som du måske ikke umiddelbart havde tænkt på – og så sætter det dig i stand til at gøre din iværksætteridé forståelig for andre.

Etableringsbudget

Etableringsbudgettet viser, hvor stort et beløb, der skal bruges for at kunne starte virksomheden og giver et overblik over samlede udgifter. Download en skablon til etableringsbudgettet her.

Driftsbudget

Driftsbudgettet skal vise virksomhedens planlagte og forventede omsætning og omkostninger for budgetperioden. Find en skabelon til dit driftbudget her.

Likviditetsbudget

Likviditetsbudgettet viser, om der måned for måned er penge til at betale de udgifter man ved, man får. Find en skablon til likviditetsbudgettet her.

Vil du vide mere?
Vil du starte din egen virksomhed eller overvejer du at gøre det, så kontakt erhvervskonsulent Michael Dinesen.